Buurt BBQ Snoekenveen

Op vrijdag 3 augustus 2018 organiseerden wij in samenwerking met JOZ een straat BBQ  voor een deel van de bewoners van het Snoekenveen, 700/800 serie. Op initiatief van een buurtbewoner werd voor specifiek dit stukje Snoekenveen gekozen, om op die manier contact tussen buurtbewoners te leggen en meer begrip en respect voor elkaar te krijgen. Jongeren waren bij gebrek aan een plek om met elkaar rond te “hangen” vaak op straat te vinden, wat door sommige bewoners als overlast werd ervaren.

Er zijn goede afspraken gemaakt door en met bewoners, jongeren, wijkagent, jongerenwerk en gemeente, waardoor inmiddels de leefbaarheid al een heel stuk is verbeterd. Bij deze een compliment voor de jongeren die zich aan de gemaakte afspraken houden!

Op de BBQ kwamen een hoop kinderen af die zich konden vermaken in de panna-kooi, op het springkussen of met een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Er kwamen ook buurtbewoners langs voor een hapje en drankje en tot slot zong onze plaatselijk beroemdheid Zé Carlos ook nog een deuntje. Al met al een geslaagde BBQ die we graag in de toekomst ook voor andere Venen willen organiseren!