Brandweerspreekuur

Een paar weken geleden werd op aandringen van de voorzitster van huurdersvereniging “De Samenwerking”, Angela Blijd, besloten om in wooncomplexen van Woonbron brandveiligheidspresentaties te geven. Helaas brak een paar dagen na dit besluit, zoals iedereen inmiddels weet, brand uit in een woning van een wooncomplex aan de M.A de Ruijterstraat. Dankzij snel ingrijpen van de assistenten van de ondergelegen tandartspraktijk én de brandweer bleef het gelukkig alleen bij materiële schade.
Dat de schrik er na deze brand goed in zit bij de bewoners bleek uit het grote aantal aanwezigen bij het eerste wijkspreekuur van de brandweer. Ook de bij de brand betrokken brandweerploeg kwam op deze bijeenkomst nog even langs. Bedankt mannen!
Op 11 mei a.s. krijgt deze bijeenkomst een vervolg in het wooncomplex aan de M.A. de Ruijterstraat en zullen er in de loop van het jaar ook in andere wooncomplexen van Woonbron dit soort informatie spreekuren worden gehouden.
Deze presentaties zijn een samenwerking van brandweer afdeling Veilig Leven, huurdersvereniging De Samenwerking en Stichting WaterlandSpijkenisse. Wij danken alle aanwezigen en hopen ook de volgende bijeenkomsten op een goede opkomst!